Hallitus

MaO:n vuoden 2021 hallitus

(Hallituksen tavoitat parhaiten sähköpostilla osoitteesta mao-hallitus[at]helsinki.fi)

Puheenjohtaja: Julia Salmi (julia.h.salmi[at]helsinki.fi)

Heipähei! Mun nimi on Julia Salmi, olen kolmannen vuoden ihmismantsalainen, ja toimin MaO:n hallituksen puheenjohtajana vuonna 2021. Puheenjohtajan moninaisiin vastuisiin kuuluu muun muassa kaikenlaisten juoksevien asioiden hoitaminen, esityslistojen laatiminen ja kokousten vetäminen, sekä ennen kaikkea ainejärjestön yleisestä toiminnasta ja aktiiveista huolen pitäminen. Muhun voi olla yhteydessä oikeastaan mihin tahansa asiaan liittyen – osaan ainakin delegoida viestin eteenpäin! 

Varapuheenjohtaja: Vilma Kaukavuori (vilma.kaukavuori[at]helsinki.fi)

Olen Vilma Kaukavuori, kolmannen vuoden ihmismaantieteen opiskelija. Toimin vuoden 2021 hallituksen varapuheenjohtajana ja yhdenvertaisuusvastaavana. Varapuheenjohtajana hoidan ainejärjestön yleisiä asioita ja vastaan esimerkiksi kokouskutsuista ja tiedottamisesta. Yhdenvertaisuusvastaavana huolehdin järjestön yhdenvertaisuussuunnitelman ajantasaisuudesta ja sen toteutumisesta. Olen myös järjestön häirintäyhdyshenkilö ja minuun voi olla yhteydessä joko suoraan tai anonyymisti palautelomakkeen kautta.

Taloudenhoitaja: Emma Taalikka (emma.taalikka[at]helsinki.fi)

MoikkaOon Emma Taalikka, henkisesti kolmannen ja opintomäärällisesti toisen vuoden mantsalainen, joka on kiinnostunut vähän kaikesta, mutta ehkä ihmismaantieteestä enemmän kuin muusta. Toimin vuoden 2021 MaO:n taloudenhoitajana. Mun tehtäviin kuuluu  huolehtia ainejärjestömme tilistä ja laskuista, rahankäytön vastuullisuudesta ja budjetin toteutumisesta. Muhun kannattaa olla yhteydessä jos asia koskee laskutusta, kulukorvauksia, unohtuneita (kahvi)maksuja tai jotakin muuta cha-ching toimintaa. 

Sihteeri: Iiris Turunen (iiris.j.turunen[at]helsinki.fi)

Moi! Oon Iiris Turunen, ekan vuoden mantsalainen ja vuoden 2021 hallituksen sihteeriOpintosuunta ei ole vielä ihan selvillä, koska tällä hetkellä kaikki kiinnostaa aika tasapuolisesti. Suuntana on kuitenkin näillä näkymin jonkin sortin GIS-hommien ja ihmismaantieteen sekoitus. Sihteerinä mun tehtäviin kuuluu muun muassa pöytäkirjan kirjoittaminen ja kokousnostojen julkaiseminen meidän tiedotuskanaviin. Sihteerinä oleminen on kivaa puuhastelua ja sen kautta pääsee hyvin tutustumaan ainejärjestö- ja hallitustoimintaan! 

Opintovastaava: Siiri Saloranta (siiri.saloranta[at]helsinki.fi)

Moi! Nimi on Siiri Saloranta, toisen vuoden opiskelija ja aika hardcore-luonnonmantsalainen. Tänä vuonna toimin meidän ainejärjestön opintovastaavana, joka nimensä mukaisesti vastaa opiskelijoiden opintoihin ja edunvalvontaan liittyvistä asioista. Opintovastaava järkkää opintoinfoja, tiedottaa opintoihin liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä toimii linkkinä laitoksen henkilökunnan ja opiskelijoiden välillä. Jos ikinä koet hämmennystä jonkin opintoihin liittyvän asian kanssa, niin meitsiin voi ottaa yhteyttä! 

Tuutorivastaava: Elias Hirvikoski (elias.hirvikoski[at]helsinki.fi)

Hei! Mää oon Elias Hirvikoski, toisen vuoden opiskelija ja kiinnostunut erityisesti ihmismaantieteestä. Tämän vuoden tuutorivastaavana mun tehtäviin kuuluu uusien opiskelijoiden vastaanottaminen yliopistoon ja mantsayhteisöön yhdessä fuksivastaavaan ja tuutoreiden kanssa. Toimin myös toisena EGEA-vastaavana. Toivottavasti jossain vaiheessa päästään taas enemmän touhuamaan kaikkea mukavaa tuutoroinnin ja EGEA:n saralla! Laittakaa mulle viestiä jos tulee mitään kysyttävää tai teillä on esimerkiksi terveisiä hallitukselle.  

Tilamestari: Erkki Järvinen (erkki.jarvinen[at]helsinki.fi)

Moi! Mun nimi on Erkki Järvinenopiskelen ensimmäistä vuotta mantsaa ja tällä hetkellä kiinnostaa erityisesti luonnonmaantiedeHallituksessa edustan tilamestareita, joita on kaiken kaikkiaan neljä tänä vuonna. Tilamestarit ovat olennainen osa erilaisten tapahtumien järjestämisessä, sillä me vastaamme juhlien virvoketarjonnasta. Tilamestarihommat ovat mukavia ja rentoja, joiden kautta pääsee hyvin mukaan ainejärjestön ja hallituksen toimintaan. Toivottavasti nähdään taas pian ja päästään järjestämään erinäisiä tapahtumia! 

Työelämävastaava: Kirsi Ylinen (kirsi.ylinen[at]helsinki.fi)

Moi!  oon Kirsi Ylinen, opiskelen maantiedettä kolmatta vuotta, ja suuntaudun vuoroviikoin geoinformatiikkaan ja suunnittelumantsaan. Tänä vuonna mun pääpestinä on työelämävastaava, ja siihen kuuluu meidän työelämätoiminnan koordinoiminen ja kehittäminen. Suunnitelmissa olisi järjestää erilaisia tapahtumia urapolkuihin ja työelämään liittyen, sekä tietty excursioita kiinnostaviin organisaatioihin. Lisäksi toimin retki- ja matluvastaavanaMulle voi laittaa viestiä jos on kyssäreitätoiveita tai ideoita liittyen retkiin, työelämätoimintaan tai Matluun! 

Liikuntavastaava: Leo Niemi (leo.p.niemi[at]helsinki.fi)

Tervehdys! Olen Leo Niemi, toisen vuoden mantsalainen ja puntaroin valinnasta GIS:n ja ihmismaantieteen välillä. Liikuntavastaavana tehtäviini kuuluu MaO:n liikuntavuorojen vetäminen, mahdollisten sarjapelien järjestäminen ja Unisport-asioiden hoitaminen, kuten laskut ja vuorojen varaaminen. Myös haalaritapahtumissa reippailijat näkyvät esimerkiksi vappuna maolympialaisissa ja reippailijarastilla fuksiaisissa. Eritoten ajan hengen mukaan seuraan silmä kovana päivittäin koronatilastoja ja pidän sormia ristissä pandemian nopean selätyksen puolesta. Kokoontumisrajoitusten -ja suositusten puitteissa pyrimme järjestämään turvalliset liikuntavuorot vaikkakin vuorot pysyvät vielä jonkin aikaa tauolla. Laittakaa viestiä mikäli mieleen juolahtaa kysymyksiä liikuntavuoroista! 

Huvipäällikkö:  Ilari Leino (ilari.leino[at]helsinki.fi)

Terve! Ilari Leino on nimeni ja huvipäällikkö on virkani. Oon ensimmäisen vuoden opiskelija ja erityisesti kiinnostunut luonnonmaantieteestä ja GIS-hommista. Huvipäällikkökollegoiden kanssa vastaamme tapahtumien suunnittelusta, järkkäämisestä ja tiedottamisesta, sekä kaitsemme ainejärjestön monikymmenpäistä huvityöryhmää. Sitsit, approt ja kaikki muut meiningit palaavat päiväjärjestykseen jahka maailmantila sen sallii, mutta sitä odotellessa on itse kukin aina tervetullut ainejärjestön peli-iltoihin ja vaikka laulamaan karaokea Discordiin!