Hallitus

 

MaO:n vuoden 2024 hallitus

(Hallituksen tavoitat parhaiten sähköpostilla osoitteesta mao-hallitus[at]helsinki.fi)

Puheenjohtaja: Nelli Vasse (nelli.vasse[at]helsinki.fi)

Moikka kaikki! Oon Nelli ja toimin vuonna 2024 MaO ry:n puheenjohtajana. Oon neljännen vuoden mantsalainen, opiskelen ekaa vuotta maisterissa ja oon suuntautunut opinnoissani ihmis- ja kaupunkimantsaan. Etenkin kaupunkien kehitys, kestävyys ja sisäinen eriarvoisuus kiinnostaa!

Puheenjohtajana mun tehtäviin kuuluu kokousten johtamista ja valmistelua, aktiivitoiminnan koordinointia ja myös paljon ainejärjestön suhteiden hoitamista, edustamista, paperityötä ja muiden sekalaisten sekä juoksevien asioiden hoitamista. Ykkösprioriteettinä on kuitenkin pitää huolta meidän järjestöstä, sen hallituksesta ja aktiiveista <3

Saa laittaa rohkeasti viestiä tai tulla nykimään hihasta ihan kasvotusten! Jeesaan parhaani mukaan aika lailla kaikessa mantsailuun liittyvässä, ja tarvittaessa ohjaan asiaa eteenpäin  itseäni osaavammalle henkilölle!

Varapuheenjohtaja: Tatu Jentze (tatu.jentze[at]helsinki.fi)

Moro! Olen Tatu, tokan vuoden mantsalainen ja lisäksi hallituksen VPJ 2024! Varapuheenjohtajana hoidan mm. järjestön virallisen tiedottamisen, palautteeseen vastaamisen, sekä toimin Nelli-PJ:n oikeana kätenä rakkaan ainejärjestömme loputtomassa työvyyhdissä, eli maolaisemmin – mankelissa.

Minua kiinnostaa opinnoissa tänä vuonna geopolitiikka ja kansainväliset asiat, mutta olen edelleen avoin kaikelle nörtteilylle. Olkaahan aktiivisesti yhteydessä kasvokkain tai vaikkapa palautelomakkeen kautta. Pidetään kynnys matalana! <3

Taloudenhoitaja: Kiia Korpinen (kiia.korpinen[at]helsinki.fi)

Moro! Mä oon Kiia ja toimin tänä vuonna taloudenhoitajana meidän ainejärjestön hallituksessa. Taloudenhoitajan tehtäviin kuuluu muun muassa kirjanpito, kulukorvausten ja laskujen maksaminen sekä järjestön toiminnan budjetissa pysymisen valvominen.

Opiskelen mantsaa toista vuotta ja etsiskelen vielä omia spesifejä mielenkiinnon kohteita, mutta luonnonmaantieteen teemat sytyttää ehdottomasti eniten. Tänä vuonna olen kokeillut siipiä geotieteiden peruskurssien puolella.

Muhun saa ottaa yhteyttä sekä virkaan liittyvissä asioissa, että ihan muuten vaan tulla jauhamaan. Nähään viimeistään tapahtumissa!

Sihteeri: Tyyne Turunen (tyyne.turunen[at]helsinki.fi)

Moikka! Oon Tyyne, toisen vuoden mantsalainen ja lisäksi vuoden 2024 MaO:n hallituksen sihteeri. Hommiini kuuluu kokouspöytäkirjojen kirjoittelu ja niiden postaaminen allekirjoitettuna MaO:n nettisivuille, sekä kokousnostoista tiedottaminen Facebookissa. 

Hain mantsalle, koska lukiossa tykkäsin vähän kaikesta ja mantsa tuntui sopivalta sekoitukselta kaikkea kiinnostavaa.  Puolentoista vuoden opiskelun mittaan lähelle sydäntä on hiipinyt GIS ja ujosti myös muut käpistelyyn kääntyvät aiheet. Tulkaa juttelemaan kysymysten herätessä! Tai ainakin törmäillään sitten tapahtumissa, kokouksissa, sohvilla tai GIS-luokassa :)!

Opintovastaava: Tia-Maria Liljeroos (tia-maria.liljeroos[at]helsinki.fi)

Moiks! Oon Tia-Maria eli Tiitu. Kolmas vuosi MaO:n hallituksessa pyörähtää käyntiin opintovastaavan virassa. Tarkoituksena on pitää edunvalvonnan teemavuosi eli selkeyttää mantsalaisten edunvalvontatoimintaa eri yliopiston elimissä ja lisätä tiedonkulkua. Muuten mun vastuulla on esimerkiksi opintopalautekyselyn laatiminen keväällä ja sitten sivuaineinfon järkkäily.

Opiskelen tosiaan kolmatta vuotta ja oon ihmismantsalainen henkeen ja vereen: tää käytännössä tarkottaa kaupunki- ja poliittista mantsaa. Sytyn kaikesta politiikkaan liittyvästä ja näistä jutuista saa tulla jutustelemaan mun kanssa sohville! 🙂 Vapaa-ajalla hoidan mun lukuisia huonekasveja, luen, joogaan ja puurran järjestöhommia.

Loppuun kolme hauskaa faktaa musta: 1. Nauran sopimattomissa tilanteissa, 2. En voi sietää mitään pinkkiä, 3. mulla on fiksaatio laatujuustoihin ja häpeän sitä vähän (myös juustoista saa tulla puhumaan). Ps. Jos oot menossa vaihtoon ja sulla on kasveja niin tuo ne mun luo hoitoon 😉

Tuutorivastaava: Tuuli Vallinoja (tuuli.vallinoja[at]helsinki.fi)

Moikka! Mä oon Tuuli, tän vuoden tuutorivastaava ja yksi huvipäälliköistä. Oon toisen vuoden mantsalainen ja mantsalla mua kiinnostaa eniten luonnonmantsa ja erityisesti ilmastonmuutokseen ja katastrofeihin liittyvät jutut.

Tuutorivastaavana oon vastuussa meidän fuksivastaava Kirsin kanssa tämän vuoden tuutoritoiminnasta ja tulevista fukseista. Vapaa-ajalla pyörin partiossa ja puuhailen vähän kaikkea mitä sillä hetkellä sattuukaan kiinnostamaan.

Multa voi rohkeesti tulla kyselemään varsinkin tuutorointiin ja tapahtumiin liittyvistä asioista 🙂

Keittiömestari & EGEA-vastaava: Anna Liljefors (anna.liljefors[at]helsinki.fi)

Moooi! Mä oon Anna ja opiskelen mantsaa tokaa vuotta. Hallituksessa toimin keittiömestarina sekä EGEA-vastaavana, eli hoidan mm. kokouksiin tarjoiltavia ja kerron EGEA:n kuulumisia. Oon tänä vuonna myös yksi meidän vuosijuhlamestareista!

Mantsalla oon alusta alkaen ollut kiinnostunut erityisesti luonnonmaantieteestä, mutta yritän innostaa itseäni myös gissin pariin 😀 Tällä hetkellä varsinkin kenttätyöt kiinnostelee ja silloin tällöin haaveilenkin siitä, että pääsisin joku kesä Lappiin kenttätöihin. Sivuaineena mulla on monitieteiset ympäristöopinnot sekä gis-kokonaisuus!

Jos tulee mitään kysyttävää niin autan aina mielelläni! Ja otan myös vastaan toiveita kokoustarjoiluista <3

Työelämävastaava: Joona Korhonen (joona.m.korhonen[at]helsinki.fi)

Moro! Mä oon Joona ja opiskelen kolmatta vuotta mantsaa. Mua mantsan opiskelussa kiinnostaa kaupunkiympäristöön liittyvät teemat, kuten kaupunkikehitys ja -suunnittelu. Hallituksessa hoitelen tänä vuonna työelämävastaavan virkaa. Käytännössä toimin meidän järjestön linkkinä ammattiliittoihin ja muihin työelämätoimijoihin. Työpaikkanne saatte hankkia itse, mutta muhun voi ottaa yhteyttä muissa työelämäasiaoissa. Nähdään tulevissa (työelämä)tapahtumissa!

Liikuntavastaava: Sofia Salonen (sofia.salonen[at]helsinki.fi)

Moikka! Oon Sofia ja edustan hallituksessa liikuntavastaavan virkaa. Meitä liikuntavastaavia on yhteensä viisi ja pyöritetään yhdessä MaO:n liikuntatoimintaa. Ylläpidetään epävirallista Reippailijat-yhdistystä, joka tarjoaa mantsalaisille monipuolisia liikuntavuoroja ja lajiexcursioita sekä muutamia löysiä tapahtumia. Matalan kynnyksen hommaa, tulkaa kaikki rohkeesti mukaan!!

Mantsalla oon, koska mua kiinnostaa suunnittelu ja laaja valikoima, mistä valita suuntautumisia. Oon tykänny kaupunkisuunnittelusta nyt eniten. Ootan innolla taas tänä vuonna järkättäviä tapahtumia ja liikuntameininkejä! Nähään niissä! LG🥏🏃🏽‍

Huvipäällikkö: Siiri Laiho (siiri.laiho[at]helsinki.fi)

Moikka!

Oon Siiri ja toisen vuoden mantsalainen. Hallituksessa mä edustan tänä vuonna meidän huvipäälliköitä, mutta mun muihin rooleihin kuuluu myös yhdenvertaisuusvastaava ja vujumestari. Huvipäällikkönä oon järkkäilemässä monia mantsan tapahtumia ja yhteistapahtumia muidenkin järjestöjen kanssa.

Mantsalla mun opinnot suuntautuu vähän kaikkiin suuntiin, eniten kuitenkin ihmismantsalle. Feminismi, kehitysmantsa ja politiikka on erityisesti mua kiinnostavia aiheita. Mulle voi tulla juttelemaan vähän mistä vaan, ja esimerkiks tapahtuma- ja yhteistyöehdotuksia saa heitellä!

Tilamestari: Aapeli Leppä (aapeli.leppa[at]helsinki.fi)

Morjens! Olen Aapeli Leppä, tämä vuoden hallituksen ainoa ensimmäisen vuoden opiskelija, ja toimin hallituksessa tilamestarin roolissa. Tilamestareita on tänä vuonna kolme ja yhdessä toimimme aktiivisesti Maon tapahtumien järjestelyssä ja erityisesti niiden virvoketarjonnasta. Tehtäviimme kuuluu myös muun muassa huolehtiminen MaOn lipusta ja bilemusiikista, sekä yleisesti mantsalaisten viihtyvyydestä tapahtumissa.

Omat kiinnostuksenkohteeni mantsalla ovat vähän vielä auki, mutta tällä hetkellä kallistun vahvasti ihmismaantieteeseen, jossa minua kiinnostavat erityisesti yhteiskunnalliset ja maailmanpoliittiset teemat. Parasta mantsassa on minusta alan poikkitieteellisyys ja ajankohtaisuus.

Olen avoinna kaikille tapahtumaideoille ja kehitysehdotuksille, ja minulle voi nakata koodia matalalla kynnyksellä asiassa kuin asiassa. Nähdään tapahtumissa!

Yhdenvertaisuus- ja häirintäyhdyshenkilö: Olivia Timisjärvi (olivia.timisjärvi[at]helsinki.fi)

Moi! Mä oon Olivia, kolmannen vuoden mantsalainen. Hallituksessa mä vastaan yhdenvertaisuusvastaavan ja häirintäyhdyshenkilön virasta. Muissa viroissa toimin yhtenä retkivastaavista ja vuosijuhlamestareista. Yhdenvertaisuusvastaava on ekaa kertaa hallituksessa omana virkana, josta oon tosi innoissani. Mun tehtäviin kuuluu yhdessä muiden yv-vastaavien kanssa valvoa ja edistää yhdenvertaisuuden ja turvallisen ilmapiirin toteutumista. Muhun voi aina ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä mihin vaan liittyen!

Alotin mantsalla pesunkestävänä ihmismantsalaisena, mutta opintojen myötä oon kiinnostunut myös luma-aiheista. Oonkin löytänyt kultaisen keskitien ympäristöopinnoista, joissa mä suuntaudun kestävyysteemoihin ja ympäristöpolitiikkaan. Nähdään sohvilla ja tulkaa rohkeesti juttelemaan (tai vaikka haastamaan korttipeleissä)!