Hallitus

 

MaO:n vuoden 2023 hallitus

(Hallituksen tavoitat parhaiten sähköpostilla osoitteesta mao-hallitus[at]helsinki.fi)

Puheenjohtaja: Sarianna Waldén (sarianna.walden[at]helsinki.fi)

Moi! Oon Sarianna, neljännen vuoden opiskelija ja tänä vuonna meidän ainejärjestön puheenjohtaja! Mun tehtäviin kuuluu esimerkiksi kokousten johtaminen, esityslistojen teko ja monien erilaisten juoksevien asioiden hoitaminen.  Ennen kaikkea huolehdin yleisesti koko ainejärjestöstä, hallituksesta ja meidän aktiiveista. Opinnoissa mua kiinnostaa kaikki ihmismaantieteeseen liittyvä, kuten feminismi ja posthumanismi ja vähän Valtsikankin jutut – kehitystutkimus, politiikka sekä viestintä. Vapaa-ajalla laulan sekä yksin, bändin kanssa että kuorossa, neulon satunnaisesti ja joskus jopa lenkkeilen!

Jos on mitään kysyttävää, niin muhun voi olla aina yhteydessä. Tiedän vähintään kuka meidän ainejärjestössä kysyttävästä aiheesta tietää mua paremmin!

 

Varapuheenjohtaja: Rosa Selenius (rosa.selenius[at]helsinki.fi)

Heippa! Oon Rosa, kolmannen vuoden mantsalainen ja tän vuoden varapuheenjohtaja. Varapuheenjohtajana mun virkaan kuuluu ainejärjestön virallinen tiedottaminen ja muu hääriminen puheenjohtajan tukena ja koko hallituksen kanssa. Lisäksi oon myös yksi vuosijuhlamestareista. Mantsassa mua kiinnostaa etenkin ihmismaantieteeseen liippaavat teemat, kuten kaupungit, historia, eriarvoisuus maailmassa ja sen semmoinen. Muhun voi aina ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä liittyen ainejärjestön asioihin tai mihin vaan, autan tosi mielelläni!


Taloudenhoitaja:
Siiri Laiho (siiri.laiho[at]helsinki.fi)

Moikka! Mä oon Siiri ja oon tokan vuoden mantsalainen. Mun virkana on tänä vuonna taloudenhoitaja ja oon myös yks meidän keittiömestareista. Taloudenhoitajan hommiin kuuluu MaO:n raha-asioiden hoitaminen kuten esimerkiksi kirjanpito, laskujen ja kulukorvauslomakkeiden maksaminen sekä vuoden lopuksi tilinpäätöksen tekeminen.

Kallistun ite enemmän ihmismantsalaiseks ja erityisesti kansainvälisyys ja globalisaatio on mua kiinnostavia aiheita. Muhun saa reippaasti ottaa yhteyttä jos tulee jotain kysyttävää. Kokoustarjoiluehdotuksia otan myös mielelläni vastaan!


Sihteeri:
Tatu Jentze (tatu.jentze[at]helsinki.fi)

Heippa! Olen Tatu, toisen vuoden mantsalainen ja lisäksi vuoden 2023 MaO:n hallituksen sihteeri. Hommiini kuuluu kokouspöytäkirjojen laatiminen ja koostaminen, sekä kokousnostojen postaaminen. Maantieteessä mua kiinnosti alun perin poikkitieteellisyys ja ajankohtaisten megatrendien seuraaminen. Nykyään huomaan hakeutuvani ihmismantsan ja erityisesti alueellisen maailmanpolitiikan aiheita kohti, mutta olen avoin kaikelle nörtteilylle maantieteen suhteen! Olkaa ihmeessä yhteydessä mistä vaan asiasta, oli se sitten ainejärjestöön liittyvää, tai sitten rehvastelua, että saitte paremman tuloksen WPM-testissä (67 sanaa). Pidetään kynnys matalana!


Opintovastaava:
Nelli Vasse (nelli.vasse[at]helsinki.fi)

Heippa! Mä oon Nelli ja opiskelen mantsalla nyt neljättä vuotta. Opinnoissani oon hyvin ihmis- ja kaupunkiorientoitunut, ja mua kiinnostaa etenkin alueiden ja kaupunkien kehitys, kestävyys ja sisäinen eriarvoisuus. Valinnaisina opintoina oon lukenut valtsikan puolelta sosiaalitieteitä.

Toimin tänä vuonna hallituksessa opintovastaavana, eli mun tehtävänä on esimerkiksi huolehtia meidän edunvalvonnasta ja järjestää opintoihin liittyviä tilaisuuksia kuten opintokokonaisuusinfo ja opintopalautteen purkutilaisuus. Tämän lisäksi oon yksi meidän mantsan johtoryhmän opiskelijaedustajista, joten tätäkin kautta opiskelijoiden antama palaute kulkeutuu eteenpäin!

Saa laittaa rohkeasti viestiä tai tulla nykimään hihasta kasvotusten! Jeesaan parhaani mukaan sekä opinto- että edunvalvontajutuissa ja tarpeen mukaan muissakin mantsailuun liittyvissä hommissa!


Tuutorivastaava:
  Heta Suutari (heta.o.suutari[at]helsinki.fi)

Moi! Mä oon Heta ja opiskelen kolmatta vuotta mantsalla. Toimin tänä vuonna hallituksessa tuutorivastaavana. Lisäksi toimin MaO:n yhtenä yhdenvertaisuusvastaavana sekä häirintäyhdyshenkilönä ja myös yhtenä vuosijuhlamestarina. Tuutorivastaavana olen yhdessä fuksivastaava Olivian kanssa vastuussa tuutoritoiminnan koordinoimisessa eli kokoamme innokkaan tuutorijoukon, jonka kanssa varmistamme uusien opiskelijoiden integroitumisen osaksi mantsayhteisöä.

Mantsalla oon vahvasti suuntautunut kaupunkimaantieteeseen ja opiskelenkin tällä hetkellä yhdyskuntasuunnittelun kokonaisuutta Aallossa. Mantsalla pyrin myös hiomaan gis-taitojani työelämän työkaluksi.

Mikäli tuutoroinnista, yhdenvertaisuudesta, turvallisesta ilmapiiristä tai vuosijuhlista/silliksestä herää ajatuksia tai kysyttävää nii mulle voi laittaa matalalla kynnyksellä viestiä!


Työelämävastaava:
Tia-Maria Liljeroos (tia-maria.liljeroos[at]helsinki.fi)

Moikka! Oon Tia-Maria tai mantsalaisten kesken Tiitu ja opiskelen mantsaa kolmatta vuotta. Innostuin hallitushommista niin paljon viime vuonna, että oon tänä vuonna hallituksessa työelämävastaavana. Se käytännössä tarkottaa, että oon meidän järjestön linkki ammattiliittoihin ja muihin työelämätoimijoihin. Kaikille en voi henkilökohtasesti töitä luvata, mutta yritys on kova. Tänä vuonna on tulossa useempi työelämään liittyvä tapahtuma, joten pysykää kuulolla. Multa ja yrityssuhdevastaavilta voi tulla kyselemään työelämää koskevia juttuja. Tulkaa rohkeesti, koska tykkään ihmisistä!

Niin ja musta vielä vähän: oon sydämeltäni ihmismantsalainen ja teemoja, jotka kiinnostaa on kaupunkikehitys, kehitystutkimus, yhdenvertaisuus, politiikka ja viimeisimpänä hurahduksena viestintä. Vapaa-ajalla mut löytää sohvilta, tapahtumista, kirjallisuuden parista, kirppareilta, joogaamasta, puhumasta outoja juttuja, nauramasta epäsopivissa tilanteissa tai kastelemasta mun huonekasveja.


Liikuntavastaava:
Leo Mäklin (leo.maklin[at]helsinki.fi)

Terve! Mä oon Leo ja opiskelen kolmatta vuotta mantsalla. Oon tänä vuonna yks viidestä liikuntavastaavasta ja edustan meitä hallituksen jäsenenä. Liikuntavastaavien juokseviin tehtäviin kuuluu jokaviikkoisten liikuntavuorojen pyörittäminen sekä joukkueen ilmoittaminen Unisportin palloilusarjoihin ja joukkueiden kapteenina toimiminen. Näiden lisäks liikuntavastaavat myös järjestää mm. MaOlympialaiset vappuna ja pitää rastia fuksiaisissa. Ja lisäks ollaan vielä paljon muussakin mukana pitkin vuotta.

Mun kiinnostukset mantsalla elää selvästi hyvin paljon edelleen, koska viime vuonna sanoin olevani enemmän ihmismantsaan suuntautunut, mutta nyt tuntuu taas, että luonnonmantsa kiinnostaa enemmän. Ehkä todellisuus on kuitenkin jotain näiden väliltä tai jotain niitä yhdistävää, kuka tietää. Tulkaa käymään liikuntavuoroilla, sinne on kaikki aina enemmän kuin tervetulleita ja nähdään varmasti vuoden mittaan myös muissa meiningeissä. JJE!


Huvipäällikkö:
  Benjamin Lamberg (lambergbenjamin[at]gmail.com)

Moikka! Mä oon Benkku ja oon mantsalla toista vuotta. Oon yks MaOn neljästä huvipääliköstä ja toimin meistä hallituksen jäsenenä. Huvipääliköt on vastuussa mantsan tapahtumien loihtimisesta ja virkaan liittyy oikeastaan kaikkea mikä liittyy tapahtumiin. Jos tulee uusia tapahtumaideoita tai palautetta niin kuuntelen erilaisia ajatuksia aina mielelläni! Mantsassa mulla on vielä sellainen uteliaisuusvaihe menossa, eli vähän kaikki kiinnostaa. Eniten kuitenkin tällä hetkellä ihmiset, kaupungit ja poliittinen mantsa. Nähdään tapahtumilla <3


Tilamestari: 
Joona Korhonen (joona.m.korhonen[at]helsinki.fi)

Moro! Mä oon Joona ja opiskelen kolmatta vuotta mantsaa, joskin ekaa vuotta täällä Helsingissä. Mua mantsan opiskelussa kiinnostaa kaupunkiympäristöön liittyvät teemat, kuten kaupunkikehitys ja -suunnittelu. Hallituksessa hoitelen tänä vuonna tilamestarin virkaa. Meitä tilamestareita on yhteensä neljä ja porukalla me vastataan mm. tapahtumien järkkäilyistä ja niiden virvoketarjonnasta. Pidetään myös hallussa MaO:n arvokkainta omaisuutta, eli meidän järjestölippuja. Muhun voi ottaa yhteyttä jos löydätte MaO:n lipun kadonneen varren, tai sitten ihan muuten vaan. Törmäillään!