Hallitus

 

MaO:n vuoden 2022 hallitus

(Hallituksen tavoitat parhaiten sähköpostilla osoitteesta mao-hallitus[at]helsinki.fi)

 

Puheenjohtaja: Elias Hirvikoski (elias.hirvikoski[at]helsinki.fi)

Moikka! Mun nimi on Elias, oon kolmannen vuoden opiskelija ja tänä vuonna meidän ainejärjestön puheenjohtajana. Mun tehtäviin kuuluu esimerkiksi kokousten johtaminen, esityslistojen teko ja monien juoksevien asioiden hoitaminen.  Ennen kaikkea huolehdin yleisesti koko ainejärjestöstä, hallituksesta ja meidän aktiiveista. Opinnoissa oon kiinnostunut ihmismaantieteen teemoista  —  eriarvoisuus, aluekehitys, kaupungit, geopolitiikka, kaikki kiinnostaa. Jos on mitään kysyttävää, niin muhun voi olla oikeastaan aina yhteydessä. Tiedän vähintäänkin kuka meidän ainejärjestössä kysyttävästä aiheesta tietää mua paremmin!

Varapuheenjohtaja: Siiri Saloranta  (siiri.saloranta[at]helsinki.fi)

Terppa! Meitsi on Siiri, vuosikurssi on kolme ja virka on varapuheenjohtaja. Opinnoissa oon aika hc-luonnonmantsalainen, ja oon lukenut sivuaineena hydrosfäärin geofysiikkaa (merihommia, suosittelen) ja gissiä missä mua kiinnostaa etenkin kaukokartoitus. Vpj:n hommiin kuuluu järjestön virallinen tiedottaminen, puheenjohtajan oikeana kätenä hääriminen ja yleisenä puuhamiehenä pyöriminen. Mua voi siis tulla tökkimään jos on kysyttävää muttei tiedä keltä kysyä! Olen myös yksi MaOn kolmesta yhdenvertaisuusvastaavasta.

Taloudenhoitaja: Leo Mäklin (leo.maklin[at]helsinki.fi)

Moi! Mun nimi on Leo ja opiskelen mantsalla ekaa vuotta. Toimin hallituksessa taloudenhoitajana, minkä lisäksi oon myös yksi meidän tilamestareista. Taloudenhoitajana mun tehtäviin kuuluu MaO:n raha-asioiden hoitaminen kuten esimerkiksi kirjanpito, laskujen ja kulukorvauslomakkeiden maksaminen sekä vuoden lopuksi tilinpäätöksen tekeminen. Mantsalla mua kiinnostaa moni asia, mutta ehkä eniten eriarvoisuus sekä ihmisen ja luonnon välinen suhde. Jos on kysyttävää talousjuttuihin tai mihin tahansa muuhun liittyen niin muhun voi aina ottaa yhteyttä!

Sihteeri: Tia-Maria Liljeroos (tia-maria.liljeroos[at]helsinki.fi)

Moi! Mä oon virallisesti Tia-Maria ja tuttavallisemmin Tiitu. Oon ekan vuoden mantsalainen, MaO:n sihteeri ja yhdenvertasuusvastaava. Hallituksessa sihteerinä mä kirjotan kokouksien pöytäkirjat ja postaan kokousnostoja kokouksissa käsitellyistä asioista. Oonkin aika hyvin perillä siitä, mitä meijän ainejärjestössä tapahtuu. Järjestötoiminta on musta tosi hupaisaa. Mantsassa muo kiinnostelee ihmisten eriarvosuuden kitkeminen, ihmisen ja ympäristön suhde, poliittiset asiat kaiken takana ja se miten eri paikat maailmassa tekee ihmisten elämistä erilaisia. Ihmiset kiinnostaa super paljon. Oon siis aika ihmismantsalainen. Ottakaa reppaasti muhun yhteyttä vaan kaikesta, tykkään viesteistä!

Opintovastaava: Jonna Rönn (jonna.ronn[at]helsinki.fi)

Heipsu! Oon Jonna, toisen vuoden mantsalainen ja toimin MaO:ssa opintovastaavana, eli mun vastuihin kuuluu muun muassa edunvalvonta sekä erilaisten opintoihin liittyvien tapahtumien järkkäily. Lisäksi oon osa meidän hallitusta.

Mantsa valloitti mun sydämen laaja-alaisella lähestymistavallaan moninaisiin aiheisiin. Mantsassa mua kiinnostaa erityisesti kestävyys, kaupunkikysymykset sekä geoinformatiikka. Mikäli mikään mietityttää opintoihin, kursseihin tai muuhun liittyen niin muhun saa ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä, pohditaan juttuja mieluummin yhdessä!

Tuutorivastaava:  Sarianna Waldén (sarianna.walden[at]helsinki.fi)

Moikka!

Oon Sarianna, opiskelen mantsaa toista vuotta ja toimin tänä vuonna MaO:n tuutorivastaavana! Tuutorijuttujen lisäksi mut voi löytää puuhaamasta EGEA:n parissa. Yhdessä fuksivastaava Ossin kanssa kokoan alkuvuodesta meille mahtavan uuden tuutoriporukan, jonka luotsaamme kohti uusien fuksien unohtumatonta fuksisyksyä aina haalaribileisiin asti!

Mantsalla mua kiinnostaa vähän kaikki, mutta erityisesti ihmismaantieteen teemat kuten kehityskysymykset, globaali eriarvoisuus ja politiikka.

Tiedän ainakin jotain tuutoroinnista ja kaikesta opintojen alkuun liittyvästä, joten jos niihin liittyen on kysyttävää niin pistä viestiä! Ja saa laittaa muutenkin, vaikka jos haluat jakaa hyvän meemin :’)

 

Keittiömestari:  Heta Suutari (heta.o.suutari[at]helsinki.fi)

Moikku! Mä oon Heta ja mantsalla nyt ekaa vuotta. Edustan keittiömestareita hallituksessa ja toimin MaO:ssa myös hyvinvointivastaavana. Keittiömestarin pestiin kuuluu meidän keittiöstä huolehtimista, kahvitilausten tekemistä sekä kokoustarjoilujen loihtimista. Olin edellisessä elämässäni kokki ja on ihanaa päästä tuomaan omaa osaamistani osaksi ainejärjestön toimintaa! Hyvinvointivastaavana mua kiinnostaa kaikkien mantsalaisten hyvinvointi ja haluan mahdollistaa sitä edistäviä tapahtumia. Mantsalla mua kiinnostaa erityisesti kaupunkeihin liittyvät teemat ja gis-hommat. Muhun voi olla yhteydessä hyvinvointiin liittyvissä huolissa tai laittaa toiveita kokoustarjoiluista!

Työelämävastaava: Ilari Leino (ilari.leino[at]helsinki.fi)

Terve, oon Ilari, toisen vuoden mantsalainen ja toista vuottani MaO:n hallituksessa. Kandiopintoni rakentuvat pääasiassa GIS:n ympärille, mutta olen kiinnostunut laajasti kaikesta geospatiaalisesta aina posthumanistiseen maantieteeseen. Hallituksessa toimin työelämävastaavana, eli toimin yhteyshenkilönä ainejärjestömme yhteistyötahoillemme, vastaan yrityseksursioiden järjestämisestä ja jäsentemme tiedottamisesta alamme työ- ja uramahdollisuuksista.

Liikuntavastaava: Aapo Keinänen (aapo.keinanen[at]helsinki.fi)

Moromoro, mä oon Aapo, kolmannen vuoden mantsalainen. Vuoden tauon jälkeen hallituksessa, tällä erää liikuntaministerinä! Mun vastuukaudella urheiluhenki valtaa MaOn, eikä kukaan jää tiedottomaksi mikä tai ketkä on Reippailijat. Hoitelen siis liikuntavuoroja ja muutenkin olen yleisenä urheilun riemun äänenkannattajana. Opinnot etenee painollaan suunnaten luonnonmantsan lisäksi vähän Gissiin ja kaukokartoitukseen. Olkaa muhun yhteydessä mikäli minkäänmuotoinen liikunta (tai retket) kiinnostelee! Kiitos kiitos.

Huvipäällikkö:  Rosa Selenius (ramla.selenius[at]helsinki.fi)

Heips! Mä oon Rosa ja mantsalla nyt ekaa vuotta. Meidän ainejärjestössä toimin yhtenä neljästä huvipäälliköstä ja oon myös hallituksen jäsen. Mun vastuualueisiin kuuluu tapahtumien järkkäilyä, niistä tiedottamista ja muuta kivaa. Mantsassa mua kiinnostaa vähän kaikki, mutta jos pitäis valita niin ihmismantsaan liippaavat aiheet innostaa kyllä eniten! Kaupungit, historia, eriarvoisuus maailmassa ja sen semmonen. Muhun voi matalalla kynnyksellä ottaa yhteyttä, vastaan parhaani mukaan.