#MaO

#MaO, IRCnet


MaO:lla on vuoden 2011 keväällä perustettu IRC-kanava, jolle ovat kaikki tervetulleita. Kanavalla viihtyy lähemmäs 15 ihmistä ja se on oiva foorumi hallituksen tai Mantun toimituksen tavoittamiseen. Lisäksi #MaO:laiset järjestävät esimerkiksi yhteisiä brunsseja eli jos itsepuristettu appelsiinimehu, banaanipannukakku, omenapiirakka tai Brie-juusto maistuu satunnaisina sunnuntaiaamuina hyvässä seurassa, on se jo täysin pätevä syy liittyä seuraamme. Irkistä saat nopeasti apua opiskeluasioihin, sillä läsnä on suuri määrä eri vuosikurssien ja eri erikoistumissuuntien opiskelijoita. Kanava toimii myös vaihtelevalla menestyksellä tukena GIS-hajoiluihin, sillä siellä viihtyy muutama todellinen GIS-asiantuntija

Jos pikaisesti haluat tulla käymään, voit tehdä sen ihan selaimestasi osoitteesta http://webchat.xs4all.nl/

Valitse serveriksi IRCnet, itsellesi joku käyttäjänimi, chatchannel-kohdasta ”Other”, ja kirjoita kanavaksi #MaO ja olet ready to go!

Jos huomaat viihtyväsi enemmänkin kanavalla, kannattaa ladata koneelle irkkaamiseen tarkoitettu ohjelma, kuten vaikka esimerkiksi mIRC (http://www.mirc.com). Jos asetusten kanssa menee sormi suuhun, niin kanavalta saat aina apua.